th
door theopijpers Jan 22, 2014 om 12:43
Huishouden & energie

Propaan bulkgas

hoi, wij wonen in een gebied waar wij afhankelijk zijn van propaangas. bij de gasleverancier huur je de tank en bent verplicht bij hun gas af te nemen. prijzen zijn variable en verschillen 10-15 cent per consument. prijzen worden niet bekend gemaakt (leverancier zegt zolang we het niet hoeven doen we het niet)in belgie en duitsland is dit wel verplicht.
ze sluiten een contract af voor op dat moment geldende dagprijs, ben hier in 7 jaar tijds van 0,40cent naar +/- 70 cent gegaan.kan nergens anders bestellen en kan ook geen prijs afspreken voor 1 jaar .Ik betaal huur zou toch vrij gas ergens moeten mogen kopen?
iedereen die propaan gebruikt zit met dit probleem
mvgr
theo pijpers Valkenswaard

4915 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jantje7
door jantje7 - Jan 22, 2014 om 12:49
1459 Antwoorden / 23 Vragen
0

U zegt "ze sluiten een contract af voor de dan geldende dagprijs". Volgens mij staat in het contract dat ze het gas leveren tegen de geldende gasprijs. Ja en de gasprijs is de laatste jaren nogal gestegen. Geld ook voor huisbrandolie en aardgas. U kunt overstappen naar een andere leverancier, moet wel de tank worden vervangen.

wolfenjong
door wolfenjong - Jan 23, 2014 om 16:07
859 Antwoorden / 10 Vragen
0

Hallo

Zie hier, http://www.propaan.net/propaantank-kopen/ als u zelf een tank koopt, mag u gas kopen waar u wil, maar nu huurt u de tank wat voor een (klein)verbruiker ook het voordeligste is, begrijp ik, en dan zit u vast aan een leverancier met een vaste dagprijs.


Succes er mee.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer