koos1958
door koos1958 Jun 1, 2015 om 17:49
Vakantie & reizen

Sky-parking parkeren

Ik wil dit jaar mijn auto parkeren bij sky-parking in Hoofddorp,heeft iemand ervaring met hen?

483 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ekiem
door ekiem - Jun 2, 2015 om 21:38
676 Antwoorden / 100 Vragen
0

Hallo,

ik heb in 2013 bij Sky parking gebruik gemaakt van hun parkeer gelegenheid. Heb toen gebruik gemaakt van het langparkeren en heb goede ervaringen met hun bedrijf. Niet duur en voor herhaling vatbaar.

meen me te herineren dat ik niet vooraf hoefde te betalen en eventueel een dag van tevoren kosteloos kon annulieren.

Ekiem

mahadma
door mahadma - Jun 2, 2015 om 23:15
11548 Antwoorden / 51 Vragen
0

Zonder reclame idee, maar vergelijk eens wat een 'airport taxi' visa versa totaal kost in vergelijk met je brandstof en parkeerkosten. Bovendien hoef je niet zelf te rijden, mogelijk vermoeid na een lange vliegreis.

ekiem
door ekiem - Jun 3, 2015 om 12:06
676 Antwoorden / 100 Vragen
0

Een airpoort taxi kan een prima alternatief zijn, heb daar ook ervaring mee. Een keer was het prima eenn andere keer viel het enorm tegen.
we zaten toen met 6 man in de taxi en de rit duurde lang doordat er eerst anderen werden afgezet op hun huis adres. Dan kan er worden omgereden.
Ja, die pech kun je soms hebben.

Vandaar mijn voorkeur voor zelf rijden en bij het vliegveld parkeren, gaat allemaal best snel. Je wordt afgezet bij het vliegveld en kom je aan dan staat de taxi al klaar.

Staat me bij dat die airpoort taxi we goedkoop kan uitvallen als je met meerderen bent. Totaal bedrag valt goedkoper uit bij 6 man, 2 man is in verhouding duur.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer