mr
door mrood May 12, 2007 om 21:32
Voeding & gezondheid

Tandarts kosten

Hallo,


mijn moeder moest een nieuw boven en onder prothese met kliksysteem(kliksysteem had ze al).Tandarts merkte op dat hier een eigen bijdrage van € 180,- aanzit.Tandarts zou goedkeuring vragen aan de zorgverzekering (CZ).Machting met goedkeuring van CZ ontvangen dd. 5-10-2006.In deze machting staat het volgende voor een eigen bijdrage in totaal € 180,-.Het onderstaande is alleen van belang voor Uw tandarts:wij vergoeden 002I44, 002I85 en de techniekkosten van de mesostructuur en prothese ad. € 2350,-.Na ongeveer 8 consulten kreeg ze medio februari 2007 haar boven en onder prothese. Begin mei ontvangt mijn moeder een aanmaning dat ze nog ongeveer € 700,- moet betalen. Met de administratie van de tandarts gebeld en die meldde dat de aanmaning naar het CZ had moeten gaan, of de aanmaning terug konden sturen. Enkele dagen later belt de administratie van de tandarts weer op met de mededeling dat mijn moeder toch de € 700,- moet bijbetalen met als excuus dat de techniekkosten hoger waren uitgevallen dan de € 2350,- zonder dat hier ooit met mijn moeder is over gesproken. Nu mijn vraag kan dit zomaar, de tandarts was tenslotte ook op de hoogte van max. vergoeding CZ.


Groetjes Thijs


 

215 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 12, 2007 om 21:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als de verzekering minder wil vergoeden is die fout, maar als zoals U schrijft de Tandarts zomaar meer en duurder doet, een garage mag ook niet zomaar dure reparatie's uitvoeren zonder overleg, dus heeft de tandarts duidelijk gemaakt tijdens de behandeling dat het duurder zou worden?


De tandarts is verantwoordelijk voor goede offerte, en als er extra's komen moet deze gelijk de meerprijs vertellen, en niet op deze manier achteraf.


Dus klaag bij de tandarts!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer