al
door alysa Apr 19, 2006 om 16:01
Voeding & gezondheid

Zorverzekering

Geachte kassa,


Ik heb mij voor 15 februari 2006 opgegeven bij zorgverzekering zilveren kruis achmea collectief(via KBO), op 7 maart kreeg ik een brief van ze dat ik  mijn polis over 2 a 3 weken zou ontvangen, ik heb nog steeds niets, krijg geen antwoord op hun mails die ik verstuur, als het per 1 mei ingaat, wat eerst 1 april was, moet ik vanaf januari al die maanden nog betalen, zij schrijven dat zij de vraag niet kunnen beantwoorden vanwege de drukte, wie zijn schuld is het nu(minister Hoogervorst) en de verzekeringen kunnen het niet meer aan, je wordt gewoon in een hoek gedruk, ik was eerst bij Unive, was ik daar maar gebleven, want al dat promoten van andere verzekeringen haalt niets uit, Wie kan mij een suggestie doen, want ik vind dat het heel lang duurt, mijn huisarts belde mij laatst welk ziektekostennummer ik heb, ik weet het niet.


Alysa

278 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

willemo_1
door willemo_1 - Apr 19, 2006 om 16:51
167 Antwoorden / 0 Vragen
0

alysa,


Geachte kassa,


Je hebt dus al een brief van Achmea op 7 maart ontvangen dat jij over 2 tot 3 weken de polis zult ontvangen. Je bent dus duidelijke bekend bij Achmea en ook dus verzekerd. Dat de polis later komt geeft weliswaar wat ergernis maar je hoeft je daar dus niet druk om te maken. De polis zal ongetwijfeld komen. Er moet wel vanaf 1 januari 2006 de premie aan Achmea worden betaald. Innen zij de premie ook nog niet, reserveer dan de benodigde gelden.


Als u uw huisarts ter wille wilt zijn kunt u voorstellen dat u de rekening zelf aan hem voldoet en moet u zelf proberen de kosten bij Achmea terug te krijgen.


Met vriendelijke groet,
Willem

freya
door freya - Apr 19, 2006 om 18:14
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Alysa,


Maak je nu maar geen zorgen, het komt allemaal best in orde. Ben zelf ook naar Zilveren Kruis overgestapt en kreeg óók eerst een brief dat ik 'in de molen' zat. Zoals ook in die brief staat kun je die brief gebruiken om aan te tonen dat je bij ZK verzekerd bent. Dus moet je naar het ziekenhuis, de huisarts, tandarts of apotheek, zorg dan dat je die brief bij je hebt. Heus die instantie's doen daar niet moeilijk over, je bent niet de enige die met dit probleem zit. Zelf heb ik twee personen aangemeld en kreeg eerst één polisblad en anderhalve week later het andere polisblad voor de tweede persoon.


Het geld moet je gewoon vast reserveren. Heb de polisbladen nu twee weken binnen en heb nog steeds geen rekening ontvangen. Ik wacht het wel af.


m.vr.gr. Freya

heremietkreeft
door heremietkreeft - Apr 20, 2006 om 09:15
16887 Antwoorden / 202 Vragen
0

In uw geval is de beste oplossing contact zoeken met de KBO, Ik kan mijn Nestor even niet vinden maar u heeft vast zelf ook wel het adres, of van uw plaatselijke voorzitter. KBO is het collectieve contract aangegaan en zal als organisatie waar u lid van bent wel de nodige actie nemen. Uw KBO afdeling is vast en zeker ook per e-mail bereikbaar en anders het Hoofdbestuur wel.


Een plaatselijke KBO voorzitter.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer