Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lizet steenbeek - 21-06-2014 16:47:45
Geldzaken & Recht

Vakfotografen mediagroep bv

Lieve mensen.

ik heb de berichten van jullie gelezen. ik kan jullie zeggen dat we zeker een aangetekende brief gaan versturen met al onze ongenoegen hoe wij zijn behandeld. ik ga ook de kosten verhalen bij hun die ik gemaakt heb en die misschien nog gaan komen.ook schrijven we in deze brief dat er aangifte is gedaan.
ik geef alleen het aangifte nummer door. de rest mogen ze zelf uit gaan zoeken bij de politie :p .toch zou ik graag een grote groep gedupeerden van vakfotografen mediagroep bv mee willen krijgen.om dit probleem opnieuw onder de aandacht te brengen via radar,kassa enz ..het mooiste is dat ik een opname in mijn bezit heb en daar zullen de media wel wat mee kunnen,denk ik. immers zij nemen ook onze telefoon gesprekken op toch? dit gebruiken ze als bewijs dat mensen toezeggingen hebben gedaan voor een fotoshoot.
op vakfotografen mediagroep bv hun facebook staan ook berichten op van hun ex medewerkers.
en deze berichten liegen er niet om!
ze geven ons allemaal gelijk dat het een oplichting bende is.
ik zet een stukje van hun facebook hier neer zonder hun namen zodat jullie het kunnen lezen hoe ze over hun ouden werkgever praten.


28-4-2014
hahah ik heb er ook 3 maanden gewerkt. dikke belachelijke voorwaarden : als je de ene dag je targets niet haalt mag je de volgende dag niet werken". we kunnen ook gewoon met zijn allen voor de deur gaan staan en hart van nederland bellen of radar of opgelicht op dat moment. krijgen ze in ieder geval negatieve aandacht vanuit de media. de baas is toevallig homo (ik heb totaal niks tegen homo's maar wel tegen deze) en heet hans contermans. hij is een soort van narcistische sekte leider en het "bedrijf" vakfotografen mediagroep bv bestaat uit vier of vijf vaste medewerkers ( alleen maar jongens) waarvan er 2 bij hans contermans in huis wonen. iedereen moet het met hans eens zijn zo niet word je ontslagen op een vernederende manier zoals hij ook bij juriaan slob gedaan heeft, iedereen bij elkaar roepen zodat we allemaal konden zien hoe hij ontslagen werd. bah wat een vieze vuile hersenspoelende kwal is die hans contermans. als we dit kleine familiebedrijfje ten gronde kunnen richten heb ik het er graag voor over! ook nog zoiets. dan werk je daar elke dag van 10 tot 1 's nachts, want je moest wel 'liefde en volledige toewijding' dragen aan die misselijkmakende bedrijf. sorry maar liefde voor deze hyperventilerende, manisch gestoorde en onrechtvaardige baas zou ik niet kunnen opbrengen. zoiets moet groeien. en aangezien hij elke week nieuwe medewerkers aanneemt omdat iedereen na 1 dag het al spuugzat is, lijkt het me vrij logisch dat dit kutbedrijfje met zijn talentloze en sociaal gestoorde collega's in duigen hoort te vallen! (jij niet meegerekend moses moses) inderdaad, al die mensen aan de telefoon hadden gelijk. het zijn dikke oplichters! !


28-4-2014
bedrogen (ik werkte hier,!!!!)

hier 1,5 jaar gewerkt als hoofdvisagist/hairstyling, altijd leuk gehad met de mensen die kwamen shooten want die ontving ik altijd!
ik heb nu een rechtzaak tegen ze lopen,meer kan ik niet doen!
mijn laatste salaris en vakantiegeld en meer, nog steeds niets uitbetaald, op een idiote manier ontslagen en willen ze me ineens onder achterlijke condities terug???
vervolgens zegt het uwv nog nooit van dit bedrijf te hebben gehoord, dus nooit premie over me betaald!
dus mensen ik denk, dat het gewoon een fotofabriek is die zoveel mogelijk fotoshoots willen inplannen op een vreemde manier etc
onbetrouwbaar