Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db11
db11 - 28-07-2014 21:43:57
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

Ik denk dat je of man moet zijn om zo te reageren, of geen kinderen heeft......of helemaal gestoord!
daarbij is een vertekend beeld van de werkelijkheid dat er maar te pas en te onpas sex moet worden geshowd....de werkelijkheid zou moeten zijn: sex is iets wat je niet zomaar aan iedereen geeft en al zeker niet openbaar gaat showen zoals 538 dat doet, en dan nog daarbij:wat heeft dat nog te maken dan met muziek?
en ik denk dat als je je afvraagt waar het obscene m dan zit....dat je de borden nog niet gezien hebt of tot het bovengenoemde behoort, en dat geldt dan voor iedereen die nog denkt dat ik ga reageren op mensen die gewoon niet beter weten!
vanaf nu wordt er alleen nog op serieuze reacties gereageerd....is hier toch zeker geen facebook waar ook alles kan en mag!!!