Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db11
db11 - 28-07-2014 21:52:36
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

Daarbij wordt er nu niks meer gesuggereerd........het is gewoon een feit: gecensureerde porno ja...maar ja goed: daarom heet jij tijgert zeker?!snap ik dat je dat dan niet erg vindt!
maar uiteindelijk moet je dat ook niet aan iedereen gaan opdringen toch?!

er zijn al op meerdere plaatsen klachten ingediend en nu is het alleen nog maar afwachten op een oplossing, want zo ver hoef je nou ook weer niet te gaan als bedrijf of wie dan ook!

vroeger had je nog taboe en nu wordt ik gedwongen om mijn kinderen over te geven aan de opvoeding van de media?!
nee,dat dacht ik dus niet tijgertje!
je hoeft ze niet blind te houden maar ik hoef ook niet door andere bepaald te krijgen gen dat het niet of ik het ze moet uitleggen en dan zal ik ze zeker moeten zeggen dat je niet zomaar met je stijve pik naast een vrijend stel gaat liggen....dat hoort niet!!!!en dat is dus een vertekend beeld ja!!!want als dat wel zou gebeuren zouden er ook stappen volgens naar die personen....ben zelf namelijk ook een feestganger en zo oud ben ik nog niet!!!!!!!

kom met een fatsoenlijk antwoord of reactie, of reageer helemaal niet!!!