Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db11
db11 - 30-07-2014 10:38:17
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

@flessenbon: ik begrijp u helemaal en u ook eigenlijk als enige.
ik begrijp idd waarom u dat vind van cars en andere films, maar als we het dan hebben over de uitleg van de werkelijkheid en dingen die in tekenfilms gebeuren....en dan heeft u het wel over de meest onschuldige tekenfilm afhankelijk van de leeftijd natuurlijk....ik krijg mijn kinderen beter uitgelegd dat een tekenfilm niet echt is dan wanneer ze idd aan die andere beelden worden blootgesteld!
dus vandaar ook het duidelijke onderscheid.
en sommige dingen ontkom je niet aan maar ik wil niet op iedere hoek van de straat als ik met mijn kinderen aan het wandelen ben hoeven uitleggen wat een bepaalde foto al dan wel of niet betekend...jammer is het dat we zo dus gedwongen worden om er naar te kijken of het nu op straat is of wanneer je alleen dan al maar zapt op tv, zelfs het nos journaal was vorig jaar al niet weilig toen we na het eten om kwart over zes werden getrakteerd op weggeblurde sex-hebbende mensen op het internet omdat een journaal stuk over was in het late nieuws.......oke denk ik dan....bewaar dat dan ook voor het late nieuws en gooi die onzin niet op de buis om kwart over zes.....ik bedoel. maar?!!bedankt voor uw reactie, zo zie je maar als mensen normaal doen over en tegen mij kan ik dus echt wel normaal reageren maar ik weet heus wel dat mijn standpunt klopt en de mensen die hier dus zo fel op reageren zijn waarschijnlijk het hardst eens met deze reclames denk ik dan....om deze mensen maak ik mij niet meer druk!ik ga lekker van de zon genieten, u ook!! ;) :)