Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db11
db11 - 31-07-2014 14:10:12
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

@hutch: ook voor jou geldt: alleen als je daadwerkelijk wat te melden hebt reageren...wat jij allemaal zegt klopt overigens niks van.....en ik heb daadwerkelijk heerlijke sex met mijn partner idd!!!!niet dat het iemand wat aan gaat!!!!

ooit gehoord van: get a life!?

daarbij hier de link van alle mensen die er net zoals mij zo dus over denken: http://www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuws/2014/07/indie-amsterdam-neemt-afstand-van-porno-abri-radio-538/index.xml
....misschien kan je daar nog hele gesprekken mee gaan voeren omdat je zo te lezen niks beters te doen hebt dan mij voor gek 'proberen' te zetten.........deze discussie was geloof ik al klaar, maar daar op die site kan je nog vele slachtoffers vinden waar jij dan je mening aan op mag gaan dringen..ik trap daar niet in!!!
de wens is de vader van de gedachte????gaat in dit geval echt niet op, ga maar eens terug naar school en volg een opvoedcursus ofzo want zoals jou hebben wij er in nederland net iets te veel: (met een grote waffel!!!) voor jou geldt het spreekwoord: veel geschreeuw en weinig wol!!!!! en eigenlijk passen er bij jou wel een heleboel meer, maar dat leer je allemaal als je weer terug naar school gaat ;)
maar lijkt me verstandig dat je die mensen gaat opzoeken die gezellig met jou mee willen gaan treiteren, er bestaan genoeg forums waar dat kan, maar dit is het laatste wat ik tegen jou gezegd hebt!

als de koekoek zwijgt dan hoort men de leeuwerik:

als de dwazen hun woord hebben gedaan dan komt vaak een verstandig mens pas aan het woord.!!!

of in dit geval : wie het laats lacht lacht het best :)