Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 31-07-2014 19:38:06
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

Uiteindelijk ontkom je er niet aan dat kinderen op relatief jonge leeftijd met allerlei zaken in aanraking komen waar sommige ouders niet blij mee zijn. bijvoorbeeld via internet, en als dit thuis heel erg goed is beveiligd misschien niet thuis maar dan bij een klasgenootje. de beste optie lijkt mij nog om kinderen er op voor te bereiden. daar is vast een boel over geschreven in boeken en/of op internet.

betreffende de reclames van 538, ik denk dat kinderen de reclames niet doorgronden of er wat zenuwachtig om zullen lachen als ze dat wel doen. verder zal het geen schade toebrengen verwacht ik.

schade verwacht ik eerder door geweld op televisie en ja misschien ook wel bepaalde beelden en plaatjes op internet. maar een suggestieve reclame, nee dat lijkt me niet schadelijk. en de rest daar ontkom je niet aan (tenminste niet zonder je kinderen thuis op te sluiten en alle apparatuur het huis uit te doen)...