Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db11
db11 - 31-07-2014 19:42:47
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

@tijger: ook voor jou: get a life.....................pfffffffffffff!!!

dat jij nooit moe wordt van jezelf?!?!
sex kan je op meerdere wijzen schrijven!!(sex is het engelse woord(wordt in nederland ook nog steeds zo geschreven).maar goed je kan maar iets hebben om over te zeiken en daarom schreef ik dus al, denk dat jullie beter met z'n allen een forum kunnen gaan zoeken waarop jullie de hele dag mensen kunnen gaan zitten afzeiken.....past goed bij jullie karakters!(niks beters te doen ofzo?sex hebben of werken bijvoorbeeld?)

wie de schoen passe trekke hem aan......jij hebt het graag over sex, ik klaag er in dit geval over ja.....maar nu we het toch over sex hebben......ben ik hier op dit forum en in deze discussie toch wel een beetje teveel over aan het praten idd twerijl het toch allemaal erg duidelijk is....denk dat ik het maar eens moet gaan ondernemen, alles beter dan mijn tijd nog 1 minuut langer aan jullie zielepootjes te besteden!!
have fun in deze discussie, van mij horen jullie niks meer!!!