Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martijn85 - 11-08-2014 13:24:42
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

Hoi forever.nl

voor het gemak heb ik even genummerd op je vragen:
1.alsdus encyclo.nl is pornografie : afbeeldingen en beschrijvingen van seks die bedoeld zijn om je seksueel te prikkelen. ik sluit mij hierbij aan.

2.mijn redenering is als volgt. seks belemmert intelligentie niet. dit soort reclame wel omdat deze onnodige seksuele impulsen geeft. deze impulsen zijn erg sterk aangezien de seksuele driften van een man (en vrouw) erg sterk zijn. terwijl men naar zijn werk of ergens anders heen gaat, wordt men continue herinnert aan seks, op tv en bijna overal. het neemt dus bijna continue plaats in de gedachten van mensen waardoor er niet aan andere belangrijke dingen gedacht wordt snap je.

men heeft hierdoor onnodig veel tijd de, in mindere/meerdere mate behoefte aan seks, wat aan niks bijdraagt.

vervelend is dat dit vooral op jongeren gericht snap je, jongeren die op zoek naar waarheid, betekenis etc, wat hun afkeert van andere belangrijke dingen. seks is iets goeds door god geschapen maar ook iets krachtigs, waar dus niet licht over nagedacht moet worden.

3. een meisje van twaalf is nog erg jong en niet in staat om goed na te denken en juiste beslissingen te nemen. kinderen moeten beschermt worden van dit soort zaken. ik vind het overigens een gevaarlijke redenering die je doet. met deze redenering zou je pedofilie nog kunnen rationaliseren. ik neem aan dat je daar afstand van doet.


op de rest hoop ik vanavond te reageren. zijn best wel diepe kwesties, wat ik niet zo snel uittype.. ik heb nu in mijn pauze gereageerd, wat een beetje kort is. ik hoor graag je reactie.