Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 11-08-2014 13:38:26
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

1.alsdus encyclo.nl is pornografie : afbeeldingen en beschrijvingen van seks die bedoeld zijn om je seksueel te prikkelen. ik sluit mij hierbij aan.

als je seksueel geprikkeld wordt door 2 dames die een broodje wordt eten, moet je toch eens met een psyg gaan praten in mijn visie. en door onschuldige kinderoogjes van 7 en 9 jaar is hier helemaal niets mis mee. die vinden hooguit dat die dames een beetje raar kijken. de stelling van martijn doet mij denken aan een spreekwoord: de vader is de wens van de gedachte.

als je de instelling hebt die je schrijft, en die als absolute "nul" waarde rekent, is elk vervolg op die gedachte gestoeld op die instelling. dus niet reeël.

overigens, gelet op de achtergrond van martijn85, krijg ik het idee dat er in zijn geval sprake is van 2 excessen, geheel zwart en spierwit zonder grijstinten. maar dat terzijde.