Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martijn85 - 11-08-2014 19:16:33
Elektronica & TV

Obscene reclame-borden 538

Beste heren en dame,

voel jullie de emoties in de discussie? nergens voor nodig. lekker rustig aan.

graag wil nog even reageren op je onderzoek. ik geloof dat seks goede effecten heeft op de mens, dus ik spreek dat onderzoek niet tegen. mijn claim is dat onnodig* seksuele prikkeling, zoals op de poster van 538 geen goede effect heeft op mensen, namelijk dat die gedachte blijft hangen in mensen hun hoofd, hetzij kort, hetzij lang.. (seksuele) reclame heeft wel degelijk effect, vraag de marketingmensen maar.. reclame en de herhaling hiervan richt zich ook namelijk op het onderbewuste wat schrikmakend veel invloed op beslissingen van mensen heeft.

*er is niet eens een verband tussen de boodschap van de poster (een festival) en de twee vrouwen die uitdagend kijken en de worst likken. behalve de ondertoon: hard gaan.. jongens dit hoeft ik jullie niet uit te leggen toch?