Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya

Naturapolis yarden

Op veler verzoek heb ik nu ook mijn handleiding "hoe af te rekenen met yarden" (zie mijn bericht van 7 augustus 2014) uitgebreid met een kort stappenplan, bestaande uit een tiental punten. zie hiertoe www.hansvrij.nl, inlognummer 06, toegangscode 'uitvaart'. in dit stappenplan staan ook belangrijke aanwijzingen voor degenen die wél een naturapolis hebben, maar hierop nog geen beroep hebben hoeven doen.

in de komende editie van de consumentengeldgids, die eind augustus zal verschijnen, zal de consumentenbond aandacht besteden aan de laakbare handelwijze van yarden. ook 'mijn' zaak zal hierin aan de orde komen.

en het mooist van al: vanochtend werd ik gebeld door de directievoorzitter van yarden. hij heeft zich in mijn dossier verdiept en is van mening dat het nooit tot een rechtszaak had mogen komen, omdat ik volledig in mijn recht sta. op mijn vraag of dit alleen mij betreft, of iedereen die over een naturapolis beschikt, luidde zijn antwoord dat iedereen met een naturapolis recht heeft op een begrafenis of crematie die door yarden wordt verzorgd én bekostigd, precies zoals dat staat omschreven in de polisvoorwaarden. wat hem betreft houdt yarden zich voortaan keurig aan de eigen spelregels en zullen er (in principe) geen rechtszaken meer volgen! de directievoorzitter wil een en ander graag in een persoonlijk gesprek aan mij toelichten. ik heb hem verteld daarmee in te stemmen nadat hij zélf zijn standpunt op dit forum heeft bekendgesteld. hij beloofde mij dat een dezer dagen daadwerkelijk te zullen doen...