Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya

Naturapolis yarden

Geachte 1953,

ik ben bang dat ik uw boze reactie niet helemaal begrijp. met mijn bericht van 7 oktober (zie boven) reageer ik op de tekst van "tijger1" van 25 augustus 2014. tussen die twee data zitten naar mijn bescheiden mening slechts zes weken. als u na zes weken al over "een ouwe koe" spreekt, dan staan er wel héél erg veel ouwe koeien op het kassa-forum! nergens op de website van kassa heb ik trouwens gelezen dat het 'not done' is om pas na zes weken op een topic te reageren.

met mijn inbreng in dit topic en met mijn daaraan gerelateerde website hoop ik de mensen die door yarden zijn benadeeld te kunnen adviseren en zo nodig te kunnen helpen. ik doe dat trouwens geheel belangeloos. ook is mijn tekst bedoeld voor degenen die pas in de nabije of verre toekomst (of zelfs pas ná zes weken, gerekend vanaf vandaag) zullen worden geconfronteerd met de handelwijze van yarden, en die naar aanleiding daarvan ook pas dán op dit forum gaan speuren naar tips.

het spijt mij dat ik u gegriefd heb met mijn in uw optiek veel te late reactie. wellicht kunt u zich uitschrijven of afmelden voor dit topic?

p.s. waarom heeft u uw bericht trouwens twee keer geplaatst?