Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

m.
m.silly - 10-10-2014 10:27:46
Geldzaken & Recht

Vakfotografen mediagroep bv

Afgelopen maandag ben ik benaderd door vakfotografen mediagroep uit zwolle. mijn dochter heeft een aantal weken een foto gestuurd en dinsdagavond om 17:30 uur werd ik door één van de verkopers benaderd. ik ben zo ontzettend suf geweest om me mee te laten slepen door hun enthousiaste verhalen over fotoshoots etc etc.. tijdens het telefoongesprek heb ik snel even gekeken naar hun website en die ziet er professioneel en netjes uit. aan het einde van het gesprek werd mij gesommeerd om voor 21:30 uur 199,00 euro over te maken. toen pas bekroop me een vervelend gevoel en heb gegoogled naar dit bedrijf. ik kon mezelf wel voor de kop slaan! ik heb binnen een half uur nadat ik de bevestiging via de mail kreeg een nette mail terug gestuurd dat ik van alle activiteiten wil afzien. wat er toen gebeurde sloeg alles! ik werd gebeld door dhr [naam verwijderd] dat ik een afspraak ben aan gegaan en daar onder geen beding er meer onder uit kon. of ik alsnog even snel die 199,00 euro wilde betalen want zij hadden het vakteam aan visagisten en fotografen al betaald. dit alle binnen een uur tijd! nadat ik dhr [naam verwijderd] verteld heb dat ik mijn maatregelen ga nemen gooide hij de haak erop en wenste me veel succes. ik moest maar snel een advocaat in de armen nemen.. woensdag naar de politie gegaan om melding te maken want aangifte kon ik niet doen.. het is geen afpersing en oplichting omdat ik niet betaald heb. na bij de politie te zijn geweest gelijk mijn rechtsbijstand ingeschakeld en een aangetekende brief gestuurd. ondertussen nu 10 mails gekregen waarvan 4 herinnering mails of ik alsnog even die 199,00 euro wil overmaken anders konden de kosten wel eens oplopen tot 700,00 tot 1000.00 euro omdat zij alle gemaakte kosten om mij zullen verhalen.

deze jongens zijn manipulatief, dreigend en indoctrinerend bezig om zo snel mogelijk geld af te troggelen van nietsvermoedende mensen. ze blijven binnen de regels van de wet dansen en het lijkt erop dat niemand hier iets aan kan doen. deze praktijken moeten gestopt worden zodat er niet nog meer mensen gedupeerd raken en wel hun zuurverdiende centen overmaken onder druk en manipulatief gedrag van deze 'snelle jongens' .