Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-10-2014 18:42:13
Garantie & Verzekeringen

Eigen risico zorgverzekering

@stolkjw
of je bent er weer zo eentje die zelf geen enkele moeite heeft om alles financieel rond te kunnen breien omdat er op regelmatige basis een zodanig bedrag binnenkomt waar breed van geleefd kan worden en er dus "kwa geld'' geen problemen zijn om alle rekeningen netjes op tijd te voldoen en schijt heeft aan een eigen risico of eigen bijdrage,want als u ziek is en zorg en medicijnen nodig heeft dan pakt u dat gewoon.
of u bent er zo eentje die 6 dagen doet met 1 theezakje etc etc etc
maar denk het eerste,maar luister eens jongeheer hoe het zij zij het u kunt niet in andermans geldzakje kijken en al helemaal niet in het rugzakje van mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben om aan hun verplichtingen te kunnen doen en daarom met een lichamelijke klacht wel naar de huisarts gaan maar niet naar een specialist(zoals te zien en te horen bij het progamma kassa)