Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 24-10-2014 10:20:08
Garantie & Verzekeringen

Eigen risico zorgverzekering

Nou, als u part-time werkt lijkt het me logisch dat u weinig verdient, of in ieder geval minder dan wanneer u dat full-time doet. fijn voor uw balans.

dus dan zou het eigen risico ook partieel moeten zijn? dacht het niet.

u zit niet in de beklaagdenbank, u klaagt over het verschil tussen veel en weinig verdieners en de lasten die op sommige gebieden gelijk zijn. maar ook een brood kost voor iedereen hetzelfde.

en iemand die part-time werkt, zal daarnaast minder aan gebak kunnen uitgeven dan iemand met een volledige baan. hoewel die persoon misschien minder in balans is.

ik heb niet gezegd dat u moet gaan emigreren. maar hier op dit forum worden verhalen aangehaald, dat het daar of daar goedkoper is, nou ga daar dan naar toe, maar kijk ook eens naar de andere omstandigheden.