Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-01-2015 12:01:54
Geldzaken & Recht

Huis kopen of huren

Ik zou vooral goed nadenken over wat voor soort woning voor de toekomst belangrijk is. u bent nu ongetwijfeld nog een fitte 70-er, maar het is reëel om er vanuit te gaan dat het lichamelijk allemaal wat minder kan worden. dus een woning zoeken voor iemand die in de toekomst wat minder goed ter been is en waar goede voorzieningen zijn.

je zou aan huren denken, maar u komt waarschijnlijk in de vrije sector terecht en 900-1000 euro per maand is dan helemaal niet zo vreemd, dan teert u toch gauw zo'n 10.000 tot 12.000 per jaar in en wie weet hoe oud u wordt.

bij een koopwoning moet het verschil tussen de prijs van de oude en nieuwe woning wel aanzienlijk zijn om nog lekker van de centjes te genieten. en u heeft meer keus. het onderhoud is dan natuurlijk wel voor u.