Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 16-01-2015 12:40:52
Geldzaken & Recht

Huis kopen of huren

U hebt nu, omdat u een hypotheekvrije woning hebt, lage lasten ivm die woning. als u weer koopt en de koopprijs is lager dan de opbrengt gaat u er, afgezien van wat kosten maandelijks niet op achteruit.

als u al zou willen verhuizen ivm eventuele gezondheidsproblemen nu of in de toekomst, zou ik, als ik u was, zeker een appartement gasn kopen. u hebt dan meer keus dan huren. houd er wel rekening mee, dat u dan verplicht bent deel te nemen aan een vve en dat u een aantal dingen niet meer zelf kan of mag doen. aan de andere kant is dat ook wel weer geruststellend.

let er wel op dat er een actieve vve is met voldoende geld in de pot voor onderhoud, of koop iets wat recent is gebouwd, zodat er niet binnenkort grote onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden.