Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 16-01-2015 18:53:35
Geldzaken & Recht

Huis kopen of huren

Soms kan in een ruim huis beneden een slaapkamer ingericht worden om geen of minder trappen te hoeven lopen als dat bezwaarlijk gaat worden, en anders is er nog de mogelijkheid om een traplift te laten installeren.
inderdaad de deuren dicht van de kamers die je niet gebruikt en radiatoren op de vorststand.
ook mijn ervaring is dat met een huis van waaruit je zo de straat op kunt lopen meer contact met buren is (als je dat wilt) en dat in de regel men elkaar helpt als dat nodig is, en doorgaans zonder alsmaar bij elkaar op de koffie te "moeten". daar is geen "vanuit de politiek" voor nodig.
in een flatgebouw kom je alsmaar mensen tegen van wie er soms te veel zijn die een praatje willen maken waar je mogelijk totaal geen zin in hebt en dat kan soms spitsroeden lopen worden.