Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-01-2015 18:59:11
Geldzaken & Recht

Huis kopen of huren

Wat aurora1 schrijft daar zou ik best in mee willen gaan, ware het niet dat ik de andere kant heb gezien. dat is dan de "wip" waarop iemand zit: eigen huis, stoep, te smalle deuren voor scootmobiel, de trappen op en af; dat ging bij mijn oude heer al lang niet meer. maar wat hij betrok was, nogmaals, geen idee over hoeveel geld het hier gaat die iemand tot zijn beschikking heeft, een uitermate prettig en luxe appartement. 3 verdiepingen gebouw, automatisch opengaande deuren, een scheiding in keuken tot de galerij waar hij het huisvuil in kon zetten, werd iedere dag weggehaald (als er wat stond). en de galerij was erg breed; de scootmobiel kon door dezelfde ruimte waar het huisvuil geplaatst werd gevoed worden met de kabel (die dan buiten op de galerij kon blijven staan) en ja, brievenbussen beneden maar daar kon hij met de scootmobiel naar beneden. bij hem thuis was er geen mogelijkheid meer om de tuin in te gaan: dus heeft een ieder zijn/haar eigen idee wat comfortabel is. en in 2m was het zo groot dat alle meubelen daarheen konden. maar moet wel toegeven dat het inderdaad wel prijzig was; maar het was wel zijn eigen geld. ;-)

en tijger1, hij zat wel "hoog" (3de verdieping) en ook nog eens droog, maar eenzaam? wat dacht u van al de weduwen die daar woonden?