Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-03-2015 13:07:38
Geldzaken & Recht

Ics creditcard

[quote=crewcobra schreef op zaterdag 21 mrt 2015, 18:25]alles is gebeurd volgens de gegevens van ics met melding van de creditcard bankrekening

de bank die mijn creditcard inslikte verteld me dat hun dat moest doen van ics omdat hun mijn creditcard geblokkeerd hebben omdat ik niet de gegevens had gestuurd



indien uw creditcard bij een geldautomaat is ingeslikt dan komt deze vanzelf bij de bank die deze automaat in beheer heeft terecht.
vervolgens neemt deze bank contact op met het bedrijf die de creditcard heeft uitgegeven en zal de creditcard aan hen overdragen.

gelijk na het inslikken van de creditcard had u dit moeten melden aan ics en had u melding moeten maken bij de beheerder ( de bank) van de geldautomaat.

u heeft uiteraard ook inzicht in de stortingen en de uitgaven die met de betreffende creditcard zijn gedaan en kunt u zien of er onregelmatigheden hebben plaats gevonden.

al met al blijft het, mede door de wijze waarop u het e.e.a. uitlegt, een moeilijk te begrijpen probleem.
als het u niet lukt, heeft u dan niemand in uw familie, vrienden of kennissenkring die uw probleem wel duidelijk aan ics kan uitleggen. er moet gewoon een oplossing voorhanden liggen, alleen moeten daarvoor wel de exacte feiten op tafel komen en de juiste stappen gezet worden.