Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stef84 - 30-03-2015 09:03:53
Huishouden & Energie

Welke matras?

@aurora1: ;-) k ben blij dat je m'n post zo nauwgezet volgt;-) maar naar mijn mening zijn de probleemn bij het matras van het meubelplein onstaan door:
- een verkeerd advies over het gewicht wat dit matras aankan(vanuit het meubelplein)
- een verkeerde voorlichting over de gebruikte materialen(kwam ik gisteravodn lat achter) eerst sotnd er hr55 koudschuim toplaag en nu hr30
ik wil de garantie dus afhandelen omdat ik het zonde van het geld vindt maar de nieuwe matras die we dan zullen krijgen ga ik weggeven aan m'n schoonzusje die er 1 nodig heeft en die er waarschijnlijk meer aan heeft. zelf willen we nu eindelijk weleens een amtras die geschikt is voor onsgewicht mar niet voor 900 euro ofzo, en daardoro komt ravensberger om de hoek kijken. maar annemau heeft die matras nu een jaar gehad en ik ben benieuwd of het matras in die tijd eg achteruti is gegaan of dat ze gewoon heeft besloten hem weg te doen vanwege iets wat haar vanaf het begin al nie taanstond aan eht matras, als er binnen een ajar nameljik al zoveel kwaliteitsverleis optttreedt zegt dat toch wat voor mijn overwegign om er wel of geenen te kopen.