Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annemau - 30-03-2015 12:47:50
Huishouden & Energie

Welke matras?

Het matras heeft zijn vorm goed behouden en de chemische lucht is er na een tijdje ook wel uitgegaan. maar hij bleef veels te hard. we hadden er allebei rugpijn van en sliepen er erg slecht op. vaak knelde hij mn bloedsomloop af met name in de armen en kreeg ook veel last van de heupen. en veel te warm.
we kregen er zo de pest van dat we hebben besloten geen nachy meer langer op dat ding te gaan liggen en zijn direct naar de ikea gegaan. die matrassen liggen verassend goed. geen nare lucht, begin wel beetje hard maar na een paar weken te hebben ingelegen begint het echt een fijn matras te worden. we hebben er nu voor gekozen om toch maar 2 verschillende matrassen te nemen en zijn nu allebei weer tervreden.