Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vg
vgz-klant - 30-03-2015 13:01:58
Garantie & Verzekeringen

Vgz wijzigt voorwaarden in april

[quote=mein33 schreef op maandag 30 mrt 2015, 10:35]denk dat u ons met een 1 aprilgrap wil opzadelen.
trouwens nu u er toch weer bent, hoe is het met uw zorgpasje afgelopen nadat u ineens niet meer op de reacties in dat onderwerp te reageerde.

mein33.

nee, het is geen aprilgrap, tenminste niet van mijn kant. om het niet te ingewikkeld te maken heb ik alleen de kern van de brief weergegeven. het gaat hierom: wij hebben een doorlopende reisverzekering bij univé, daarin zijn geen medische kosten verzekerd omdat deze vallen onder onze aanvullende zorgverzekering bij vgz. vgz haalt nu de module medische kosten uit de aanvullende verzekering en schrijft: ".... vgz en univé hebben afgesproken dat u bij een aanvullende verzekering geen reismodule medische kosten hoeft af te sluiten. (dus niet in de reisverzekering, want het valt in de aanvullende zorgverzekering). vgz en univé deelden de afgelopen jaren de kosten die dit met zich meebrengt. gezamenlijk is besloten hier vanaf 1 april 2015 mee te stoppen. de belangrijkste extra vergoeding waarop u tot nu toe recht had vanuit de module medische kosten is de vergoeding van het eigen risico. tot 1 april krijgt u uw eigen risico volledig vergoed. na deze datum vervalt dit voordeel."........

dus de medische kosten vallen onder de zorgverzekering (denk ik), maar het eigen risico niet meer en eventuele andere zaken ook niet, want er staat: belangrijkste vergoeding, dus niet de enige. wat er nog meer geschrapt is weet ik zelfs niet.

misschien kan de webcare even reageren?