Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 30-03-2015 15:54:19
Huishouden & Energie

Welke matras?

Stef84 (of is het dick?), mij vallen domweg de vele vragen over matrassen op in verschillende topics waaronder 1 van uzelf.
ook viel me op dat u meldt zo goedkoop mogelijk te willen leven en daarbij wilt meeliften op het abonnement dat door een ander/anderen wordt betaald voor het lidmaatschap van de consumentenbond om een test in te kunnen zien dan wel de informatie erover te vernemen. ik verwijs daarbij naar de vraag die u daarover stelde.
u hebt het advies over het meubelplein opgevolgd, was de 7e maand na aankoop nog dolenthousiast en vervolgens deugt het matras een maand later volgens u niet meer en wilt u een beroep op de garantie doen.
ligt de oorzaak van de problemen dan steeds bij anderen door "verkeerd advies" etc.?
het is toch ook niet te vergelijken? u kunt wel veel meer wegen dan een ander die een bepaald matras geweldig vindt en die verre van het maximum gewicht van een matras weegt.