Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vg
vgz-klant - 30-03-2015 17:13:06
Garantie & Verzekeringen

Vgz wijzigt voorwaarden in april

Ik zal proberen het nog wat te verduidelijken. toen ik op de website van vgz een reisverzekering wilde afsluiten kwam ik terecht bij univé. dat is nog steeds zo, klik bij vgz op reisverzekering en je komt bij univé. ik heb dus via vgz bij univé de verzekering afgesloten en wel het comfortpakket. medische kosten zijn daarin niet verzekerd, omdat deze vallen in de verzekering die al bij vgz loopt.

op de site van univé staat bij medische kosten: "om extra zorgkosten in het buitenland te verzekeren, die niet vergoed worden op uw zorgverzekering." deze kosten waren dus bij vgz verzekerd. maar volgens vgz is het belangrijkste het eigen risico. dus nu zijn de extra medische kosten niet meer verzekerd? of nog wel, maar is daar nu een eigen risico bij gekomen?

en als het bij univé hoort, waarom krijg ik dan een brief van vgz en niet van univé?

en het blijft hoe dan ook vreemd dat dit bijna midden in het jaar gebeurt.

eerlijk gezegd begrijp ik er steeds minder van.