Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 09-04-2015 21:15:16
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij ongewenste post?

Beste scout_eefje,

een erg goedkope smoes die laser gebruikt. laat ze dan gewoon het adres veranderen in hun eigen adres. het is gewoon erg vervelend om post van anderen nog steeds te krijgen, zeker als het van incassobureau's afkomstig is.

in het verleden helaas ook te maken gehad met deurwaarders en incasso bureau's die op zoek waren naar vorige bewoners. een bedrijfje (kon men dus niet opsporen in de gemeente administratie) ooit gevestigd op ons adres had her en der nog wat schulden.
in het begin stuurde ik de post terug met de tekst 'onbestelbaar, geadresseerde verblijft niet op dit adres' maar dat hielp niet veel.
daarna maakte ik de post altijd gewoon open en belde dan het betrokken incassobureau of de deurwaarder.
als ik daarna dan nog 1 keer post van het betrokken incassobureau kreeg stuurde ik een brief naar degene die het incassobureau had ingeschakeld (en een kopie naar het incassobureau).
in die brief gaf ik aan dat ik teleurgesteld was in het bedrijf dat ze met een derderangs incassobureau in zee waren gegaan en dat ik altijd gedacht had dat het een fatsoenlijk bedrijf was. daarmee spreek je dus de opdrachtgever (de klant) van het incassobureau aan en kan het het incassobureau klanten kosten. na zo'n brief hoorde ik nooit meer iets van ze.
aangezien laser incasseert voor andere bedrijven als ik u goed begrijp wellicht ook een idee voor u.