Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scout_eefje - 09-04-2015 22:37:24
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij ongewenste post?

Ik lees alle reacties aandachtig door. het verzwaard retour sturen van de post is een leuk pesterijtje natuurlijk. maar kijken ze ook wat er inzit. ik heb namelijk in een pensioen overzicht van mevr haar bsn nummer. via de telefoon zou ik dat niet mogen geven want ze mogen haar daarmee niet opzoeken.
wat nou als ik het mee retour stuur?
want als ze haar vinden ben ik er vanaf!!
mevr heeft op mijn adres een bedrijf gehad iets genaamd als maison miau. heb nog een paar dikke enveloppen liggen van de sligro. ik zag in een reactie ook intrum justitia voorbij komen. daar heb ik ook post van gehad voor mevr. die stopten wel met post sturen na 1 telefoontje. de 2 andere bedrijven ook.

nu ik alles nog eens aan het doornemen ben in gedachten vraag ik me af of ik met het bsn nummer zelf mevr kan zoeken. geen idee exact wat daarna te doen.
ik wil alleen maar dat het stopt!

voor echte deurwaarders ben ik niet echt bang. ik kan me identificeren als iemand anders.
laser service heeft me ook verzekerd in een eerder telefoon gesprek zolang ik me kan identificeren dat deurwaarders mij niks kunnen maken.

een brief schrijven gericht aan de opdrachtgever gaat niet lukken.
er staat niet vermeld in de brief in opdracht van welk bedrijf ze werken.

ik ga google eens proberen. misschien levert het wat op