Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 24-04-2015 18:03:33
Geldzaken & Recht

Dating bureau.

Je hebt je dus in laten schrijven bij datingassistent.nl

samen op zoek naar je partner?

datingassistent.nl, ook bekend van het tv programma the undateables van bnn, gespecialiseerd in het begeleiden van singles met beperking die op zoek zijn naar een partner. dit doen we via persoonlijke relatiebemiddeling en gezellige evenementen. meer weten? kijk op www.datingassistent.nl

ik lees daar dat je per maand hun diensten kan opzeggen:

datingassistent.nl heeft een aantrekkelijk prijsbeleid.

je betaald slechts de kosten voor het intakegesprek en voor de maanden dat we actief voor je aan het bemiddelen zijn. heb je een partner via ons of op eigen gelegenheid gevonden dan kun je de maandtermijnen meteen stop zetten. je bepaald zelf hoe lang je ingeschreven wenst te staan. zeer aantrekkelijk dus voor wie zich niet voor een bepaalde periode ergens aan wilt binden. een paar maanden geen bemiddeling, dan ook bij ons geen kosten. je betaald alleen voor de maanden wanneer je echt voorstellen wilt hebben en heeft op deze manier zelf de kosten in eigen hand.