Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 24-04-2015 18:22:54
Geldzaken & Recht

Dating bureau.

[quote=brui0929 schreef op vrijdag 24 apr 2015, 17:24]ook ik heb geprobeerd bij gehandicapten dating nu gdate een vriendin te zieken 2 reacties gehad daarna niets meer van gehoord ook niet om het lidmaatschap te verlengen wel krijg ik geregelt e-mails van gdate.
hierop reageer ik niet.

datingsites zijn sowieso onbetrouwbaar, maar datingssites met beperkingen helemaal. ledenaantallen doen er ook niet toe,elke betalende klant is er eentje. dat je kansen om iemand anders te ontmoeten zeer gering zijn op zo n site wekt geen verbazing, maar een paar betalende "klantjes" maakt het al rendabel, die betalen de hoofdprijs, logisch, de datingsite zal wel beweren dat de klantjes extra veel werk kosten, ze hebben toch niet voor niets een beperking? moeilijk plaatsbaar en nog meer bla bla geneuzel. in werkelijkheid steken ze geen poot, behalve misschien wat te spammen.

ze moeten het ook hebben van de fake profielen en anders krijg je niks, zoals hier. de enige echte beperking is het ledental, maar dat gaan ze je niet vertellen, ze kijken wel uit, een paar sukkels die erin trappen zijn al genoeg om "zaken" te doen.

bewijzen of ze wel voldoen aan hun inspanningsplichten is zonde van je energie, gaat nooit lukken.

advies?
ga weg van die oplichtersbende, zo snel mogelijk en blijf er weg.

in mijn opinie zijn alle betaalde datingsites oplichting, ze hebben er altijd belang bij om hun klantjes tevreden te stellen / aan het lijntje te houden.