Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marnix1 - 27-04-2015 17:26:50
Huishouden & Energie

Torenhoge stookkosten in flat met blokverwarming

[quote=tenormin schreef op maandag 27 apr 2015, 17:04]ja, als een enkeling het laat doen kost dat inderdaad kapitalen. en hoeveel een vve in kas heeft weet ik ook niet natuurlijk. gezien de leeftijd lijkt het mij alleen verstandig dat men het daar, in die club, het toch eens over moet gaan hebben.
hier in de flat wordt binnenkort de blokverwarming er uit gedaan, dit kan enkel maar als iedereen meedoet.
het is juridisch niet te doen een enkel adres af te sluiten van die verwarming. kan wel maar dan moet je nog meebetalen aan de totale rekening.(ligt aan vve-regels)
kosten per appartement, jawel, 6000 euri!
was ff slikken ,maar de voordelen zijn legio.
eindelijk gaan we gewoon ons eigen verbruik betalen ,tot nu toe werd de rekening gewoon gedeeld door de 150 adressen. was best oneerlijk, veel mensen hier zijn de hele winter weg, anderen hebben altijd de radiatoren openstaan met ale ramen open.
eerst was er sprake van dat we individueel bemeterd zouden worden ,dus met die metertjes-ellende.
gelukkig is er besloten tot eigen ketels.
nu gaan we ook nog eens profiteren van het door ons aangeschafte dubbelglas.