Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitaverschuur - 28-05-2015 20:36:45
Geldzaken & Recht

Problemen met ggn incassobureau

[quote=hopetobehelping schreef op donderdag 28 mei 2015, 20:29]beste anitaverschuur,

denkt u dat ggn incasso in december een fout gemaakt heeft en een te laag bedrag bij u heeft aangegeven ?
als dat inderdaad zo is dan zal men dat corrigeren en het verschil bij u in rekening brengen.

u geeft aan dat het bedrag in december € 1150,- was. als ik uw betalingen van 574, 200 en 374 bij elkaar optel dan kom ik tot een totaal van € 1148,-.
geen idee hoe lang u er al op wacht maar de specificatie van ggn incasso zou wel veel kunnen verduidelijken.
die kunt u dan langs uw eigen administratie leggen en kijken wat er wel en niet van klopt.
als u een rekening van ggn incasso krijgt die niet klopt dan uiteraard niet betalen, geef ze dan aan waarom deze niet klopt.
als ze u willen dwingen om te betalen zal er een deurwaarder aan te pas moeten komen en zo ver gaat het niet komen als u aan kunt tonen dat de rekening van ggn incasso niet terecht is.
voor nu zou ik als ik u was zo snel mogelijk die specificatie van ggn incasso in bezit zien te krijgen en deze langs uw eigen administratie leggen.


beste hopetobehelping,

hartstikke bedankt voor uw antwoord!

het bedrag was ongeveer 1150, niet exact. ik heb het bedrag die ik destijds van hen heb gekregen dan ook helemaal betaald. de brief die ik toen heb ontvangen heb ik voor me liggen en daarop staat gewoon ongeveer 1150.

ik neem dan inderdaad aan dat er vanuit hun kant een fout is gemaakt maar kunnen zij mij dan daarop afrekenen? ik heb immers gewoon betaald wat ik van hun heb ontvangen.

de specificatie zou mij via de mail worden toegestuurd maar heb nog niets ontvangen. ik heb ze vandaag gebeld dus ik wacht het nog even af.