Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 02-06-2015 13:57:53
Huishouden & Energie

Gillende kleinkinderen buren



wat kunnen sommige mensen toch kortzichtig zijn in diens antwoorden.

ik snap de ts namelijk wel. wij zijn 1 jaar geleden bewust verhuisd naar een rustige wijk, gezien mijn ziektes en aandoeningen. met veel plezier en genietend van de rust kon ik mijn geluk niet op.

tot voor kort. een jong stel heeft hier een woning weten te bemachtigen, en zorgt sinds het begin al voor veel overlast. keiharde muziek, gillende jongeren in diens tuin. iedere avond moet de fik erin, dus dikke zwarte rookwalmen komen ons dagelijks tegemoet, aangezien men oud hout gebruikt vanuit de woning ( schrootjes beschilderd) dus tel uit je winst. de stank en rook is vreselijk. om half 2 in de nachten zitten ze nog buiten en onze slaapkamers grenzen aan de tuinen.

mijn man slaapt hierdoor al weken slecht, maar zijn wekker gaat om half 6.

ik kan dus heel goed voorstellen dat sommige mensen wel degelijk echt last hebben van gillende kinderen/ luidruchtige buren. men kan zich ook normaal gedragen en aanpassen kinderen hoeven niet te gillen. waar is dat voor nodig? toch een stukje opvoeding.

dat is lastig hoor!

punt is in mijn geval dat het jonge stelletje nog eens vanuit een wijk komen- hoe zeg ik dit eens netjes- ala tokkies, dus totaal onaangepast. vreselijk.

dus een normaal gesprek voeren is er niet bij. of ik kreeg meteen de k en t naar mijn kop geslingerd alsmede dreigementen.

hiermee wil ik aangeven, dat dit soort op het oog kleine problemen echt zeer belastend kunnen zijn wanneer je van rust houd.