Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitaverschuur - 03-06-2015 12:13:50
Geldzaken & Recht

Problemen met ggn incassobureau

Beste,

inmiddels heb ik de specificatie ontvangen van ggn incasso. de saldo die erop staat is ongeveer 800 euro.

van die 800 euro word er ongeveer 200 euro afgehaald omdat zij die over het hoofd hebben gezien in januari.

nu bevat de brief die ik ontvangen heb 2 delen. op de ene deel staat al mijn betalingen van december tot en met mei. ik heb tot dusver iedere mand gewoon m'n huur betaald maar er is nog een tekort van ongeveer 200 euro. onderaan die brief staat dat het bedrag waarschijnlijk af zal nemen met 200 euro vanwege die betaling die zij dus over het hoofd hebben gezien. dus in principe staat de teller dan op 0.

nu staat er op de andere brief weer wat anders. namelijk het volgende; hoofdsom 574 euro plus 172 incassokosten plus 36,10 btw plus 20 euro rente.

ik heb ze weer gebeld en om uitleg gevraagd en wat blijkt? zij vertellen mij doodleuk dat omdat ik in de maand november geen incassokosten heb betaald ivm die regeling destijds dat ik dat nu alsnog moet doen. ik heb destijds van hun een bedrag van 1150 moeten betalen en dat heb ik ook gedaan, hun hebben mij niets vertelt destijds over incassokosten en op de brief staat verder ook niet daarover.

nu zeggen ze dus tegen mij dat die brief van 1150 euro een fout is geweest en ik de incassokosten gewoon moet betalen.