Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitaverschuur - 03-06-2015 12:31:43
Geldzaken & Recht

Problemen met ggn incassobureau

Beste tijger,

ik weet dat ik het niet glashelder uit heb gelegd, excuses daarvoor. dit komt door het feit dat ik er zelf heel weinig van begrijp.

ik heb het juridisch loket gebeld en die zeggen tegen mij dat het absurd is dat ze die incassokosten nu pas in rekening proberen te brengen en ik het niet moet betalen. echter ben ik ook langsgeweest bij een raadsman en die zegt weer dat het incassobureau ook kan zeggen dat ze destijds telefonisch of per mail hebben vertelt dat ik ook incassokosten moet betalen en dat een rechter dus dat gaat geloven en mij alsnog in gebreke stelt.

ik heb inmiddels een gratis adviesgesprek bij een advocaat morgen. ik zal dan met hem bespreken wat er valt te doen. als er iets aan te doen valt betaal ik liever hem die 200 euro dan het incassobureau.

bedant voor je snelle reactie.