Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 03-06-2015 12:45:46
Geldzaken & Recht

Problemen met ggn incassobureau

Dat er geen touw meer aan vast te knopen is, sloeg niet op uw vraag, maar op de correspondentie van die club. te gek voor woorden dat zij de boel niet duidelijk uiteenzetten en verschillende brieven sturen.

wat die raadsman zegt is een beetje onzin. want dat incassobureau moet die aanzegging tot het berekenen van kosten wel kunnen bewijzen, dus nadien beweren dat dat in een telefoontje is gezegd of per mail, kan natuurlijk helemaal niet.

dus dat kan helemaal geen reden zijn voor een rechter om u daarop te veroordelen,

helaas zijn advocaten heel erg duur en voor deze kwestie hebt u ook geen advocaat nodig, maar misschien kan hij het met een briefje afdoen. vraag voordien naar de kosten.

loopt dat uit de hand, dan kunt u beter hulp vragen van een jurist bij het juridisch loket, of via rechtswinkel.nl, die hebben normalere tarieven.

succes.