Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-06-2015 20:32:07
Geldzaken & Recht

Problemen met ggn incassobureau

Ik kan mij alleen maar bij de vorige reactie aansluiten. voordat een incassobureau incassokosten mag rekenen, moeten zij zich strikt aan allerlei voorwaarden houden en dat hebben ze zeker niet gedaan.

het spijt te te moeten zeggen maar ook die advocaat kletst een beetje onzin. ook al zou u niet kunnen bewijzen dat zij akkers gegaan zijn met een betalingsregeling, doet dat er verder niet toe. zij beweren nu zelf dat er een betalingsregeling getroffen is en zelfs dat daar een brief over gestuurd zou zijn. en dat moeten zij juist weer bewijzen.

hoewel het voor u zenuwslopend kan zijn, zou ik als ik u was niets meer betalen, en zeker niet meer bellen.

ik zou ze een mail sturen, waarin u vermeldt dat u aan uw betalingsverplichting hebt voldaan en dat u de zaak verder als afgedaan beschouwt en dat u hun verdere stappen met vertrouwen tegemoet ziet.

en dan klaar met die rare club.

u zou nog voor uw eigen geruststelling een afspraak kunnen maken met het juridisch loket, die zijn meer gebeten op juiste incassoprocedures en u daar laten voorlichten.

die incassobureau verder links laten liggen. alles zorgvuldig bewaren.