Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 26-07-2015 19:55:49
Huishouden & Energie

Brugman badkamers

Beste madmenga,

zoals al eerder aangegeven. stel ze gewoon een termijn.
u heeft een overeenkomst afgesloten en daar dient men zich aan te houden.
geen idee wat u tot nu toe gecommuniceerd heeft maar zou als ik was gewoon aangeven dat u eist dat de afgesloten overeenkomst wordt nagekomen. indien brugmans daar negatief op reageert dan ontbind u de overeenkomst en eist u uw geld terug. mocht het zover komen en men betaalt niet binnen 14 dagen uw aanbetaling terug dan stapt u naar de geschillencommissie.
het spreekt voor zich dat u pas moet betalen als er geleverd is. lees anders ook het volgende eens, klik https://www.consuwijzer.nl/nieuws/consumentenautoriteit-beboet-keukenzaken-keukenkampioen-en-keukenconcurrent">hier.
voor zover mij bekend is brugman keukens bij cbw aangesloten en dat betekent volgens de algemene voorwaarden van cbw betaling bij aflevering. zie artikel 11 van de algemene voorwaarden van het cbw, klik http://wonen.cbw-erkend.nl/websites/cbw_erkend2012/files/av2012_nov_def_printversie_zs.pdf">hier. met deze voorwaarden kunt u brugman keukens best om de oren slaan, niet vooruit betalen dus !!
u zult de aankoop niet zomaar gedaan hebben dus hoop dat het toch allemaal nog in orde komt voor u en naar tevredenheid wordt afgeleverd en geïnstalleerd.