Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 07-09-2015 09:54:41
Elektronica & TV

Analoog naar digitaal

Dag cornelis71,

via google op t104hd kwam ik er achter dat het een dvb-t ontvanger betreft, die in z'n geheel in/op de scart aansluiting gedrukt kan worden. zoiets als digitenne van kpn, maar dan veel kleiner, want kpn verkoopt veel lucht..... blijkbaar biedt de camping dat digitale signaal nu op een coaxkabel aan.
zie ook:
http://en.09635.com/pd/5823866/dvb-t-digital-tv-receiver-104hd-dvb-t-g104hd-mini-scart-dvb-t104hd-terrestrial-receiver-dvb-t104hd.htm#divcontact

het is een chinees fabrikaat.

het idee van gerbera is eerst uit te voeren en wanneer het niet aan de kabel ligt is het idee van edrick uit te voeren. zo maak je niets kapot wat van een ander is.

overigens is een digitennekastje ruim 2 keer zo duur dan de €50,-- waar u het over heeft.
zelf gebruik ik een dvb-t ontvanger die aldi jaren geleden in de aanbieding had voor €15,--. dat vond ik zo goedkoop dat ik er meteen maar twee gekocht heb en beide heb ik nog in gebruik.
ook heb ik er één met veel lucht erin gekocht in duitsland, ook zonder abonnementkaartlezer erin, en die kostte toen €39,--. maar die moet via een scartkabel aangesloten worden. die is ook nog in gebruik. omdat er geen kaartlezer in zit kunnen er geen commerciële zenders zoals rtl 4,5,8,9, net 5, sbs6, veronica enz. mee ontvangen worden, alleen de vier verplichte nederlandse zenders en alle (duitse en belgische) free to air zenders.

voor ons is dat voldoende, want we kunnen tóch niet naar alles kijken wegens tijdgebrek en een bekent duits gezegde stelt: "wer der wahl hat, hat der qual". oftewel: "teveel keuze levert keuzedilemma's op".

voor commercie heb ik geen cent over: laat de commercie mij maar betalen als ik daar naar moet kijken!

hardware error man.