Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 30-10-2015 09:19:03
Elektronica & TV

Geluidsboxen televisie

In platte tv's past nou eenmaal geen subwoofer, dus je mist altijd je lage tonen. in de ouderwetse beeldbuis tv's zat de subwoofer vaak naar beneden gericht onder de beeldbuis.

speakers aansluiten op de hoofdtelefoon uitgang is een slecht idee. het geluid dat hieruit komt is speciaal toegespits op hoofdtelefoons en zal raar klinken op een speaker set. daarnaast heb je speakers met een ingebouwde versterker nodig (denk pc speakers). en dan kan je net zo goed een soundbar of een echt audio setje kopen. of je huidige audio set welke je voor muziek gebruikt er op aansluiten.

de meeste tv's hebben tegenwoordig alleen nog maar digitale audio uitgangen, dus je zal een soundbar of versterker/speakerset moeten kopen/hebben met een digitale ingang (optisch of digitaal coaxaal). je volume gaat dan ook meteen mee met je afstandsbediening.


als je iets goeds wil voor een redelijke prijs (350€) kan ik de onkyo htx-22hd x aanraden.
maar een goedkopere soundbar/2.1 set kan natuurlijk ook. je krijgt waar je voor betaald. ga vooral zelf even kijken en luisteren (neem je eigen muziek mee) in de electronica zaak.
wel aan te raden is om weg te blijven van sony, samsung, akai en goedkope philips en jvc setjes. dit is plastic troep.