Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 31-10-2015 16:25:47
Elektronica & TV

Stofzakloze stofzuiger met hepa-filter

Hallo capture,

zou dat filter niet schoonmaken, maar vervangen om de optimale werking te behouden.

moet ik de filters schoonmaken?
stofzuigers worden geleverd met een uitlaatfilter, en in het geval van stofzuigers zonder zakken, een filter voor het stofreservoir. om ervoor te zorgen dat uw stofzuiger optimaal presteert, moeten deze filters worden onderhouden. hoe vaak moet ik de filters schoonmaken of vervangen?
uitlaatfilters moeten moeten elk jaar worden vervangen (of gewassen, afhankelijk van het type filter). er zijn drie typen uitlaatfilters; microfilters, niet-wasbare hepa-filters en wasbare hepa-filters. microfilters en niet-wasbare hepa-filters kunnen niet worden gewassen en moeten worden vervangen door nieuwe filters. wasbare hepa-filters moeten worden gewassen overeenkomstig de instructies in de gebruikershandleiding.
(van de site van electrolux)

met vr.gr.