Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 02-11-2015 11:32:06
Elektronica & TV

Stofzakloze stofzuiger met hepa-filter

[quote=slobberbone schreef op maandag 2 nov 2015, 09:04][quote=mein33 schreef op zondag 1 nov 2015, 18:08][quote=slobberbone schreef op zondag 1 nov 2015, 16:52][quote=mein33 schreef op zaterdag 31 okt 2015, 17:45][quote=janpatat schreef op zaterdag 31 okt 2015, 17:14]het filter kun je het makkelijkst schoonmaken met een andere stofzuiger. het liefst met stofzak want dat is hygiënisch.

waarom zou je een stofzuiger gebruiken om een andere stofzuiger mee te reinigen ??
om dat reinigingsklusje te voorkomen is het dan niet eenvoudiger en hygiënischer om de stofzuiger die gereinigd moet worden niet meer gebruiken en de stofzuiger met stofzak in plaats daarvan te gaan gebruiken, maar ik zal uw idee wel op een geheel onlogische wijze benaderen. ;-))



omdat die het niet meer goed doet, volgens ts.

alles lezen is ook een kunst.


@slobberbone,

lezen is inderdaad een kunst die niet iedereen beheerst en zeker als niet alles gelezen wordt. ;-))
mijn reactie is gericht aan @janpatat en niet aan ts.
leest u eerst even de reactie van @janpatat en dan mijn reactie (met quote) aan hem gericht.

dacht je nou werkelijk dat is reactie van jp niet gelezen had, en zijn inbreng sluit precies wat ts kan doen maar volgens mij had ik dat ook al onder het voetlicht gebracht :)


maar de vraag blijft, waarom zou je een stofzuiger "zonder" stofzak gaan gebruiken terwijl je er één hebt "met" stofzak.

(als u iets "onder" het voetlicht brengt dan is dat niet te lezen, u moet het "voor" het voetlicht brengen waardoor het wel leesbaar is.) ;-)) en nou niet boos worden hoor !!