Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madras - 25-11-2015 20:07:37
Geldzaken & Recht

Armoede in nederland is achterhaald

Er is armoede in nederland,de 1 heeft die armoede aan zichzelf te danken (door maar te blijven kopen en kopen bij de postorderbedrijven etc etc,en de ander door oplichting en ga zo maar door.
maar men kan ook in de armoede terecht komen door bijvoorbeeld een scheiding of door een goede baan kwijt te raken en niet meer aan de slag kunnen terwijl de veel hogere kosten in tijde van het wel aan het werk zijn gewoon doorgaan.
de bijstand is weliswaar geen vetpot,maar als men geen noemenswaardige schulden heeft en de rekeningen gewoon op tijd betaald dan kan men er van leven en ook nog wat sparen.maarrrrrr dat vergt natuurlijk wel enige verandering van het gewende,maar het is mogelijk.ken iemand (allenstaande,bijstandsgerechtigde) die dan geen noemenswaardige schulden heeft en niet stiekum bij klust,goed te eten heeft,de rekeningen worden op tijd betaald,heeft een auto(wel een oudje)heeft een fiets en een scootertje en komt elke maand vrijwel geen geld tekort.