Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
corrie lokhorst - 08-12-2015 00:00:46
Geldzaken & Recht

Incasso rekening

ik heb vandaag ook z`n e-mail gekregen kwam binnen bij mijn spam trek mij er niks van aan, goed te lezen dat ik niet de enige ben.






 
 
 
gerechtsdeurwaarders veendorp <gerechtsdeurwaarderskantoorveendorp@gmx.com>

to
corrie lokhorst


 

today at 5:25 pm







utrecht, 07-12-2015
 
inzake: openstaande vordering bij client windows
onze ref.: 2015712934

geachte corrie,
 
onze client windows heeft ons verzocht om een openstaande vordering ter incasso op te starten tegen u, dit betreft onderstaande vordering:

hoofdsom schuld: €2,99
wettelijke handels rente: €0,31
bureaukosten: €6,70
incassokosten: €40,00

totale openstaande schuld: €50,00


u heeft op 03-09-2015 omstreeks 15:31 een betaald programma laten installeren op uw windows computer, windows heeft u 13-10-2015 een bericht gestuurd dat er geen betaling was ontvangen voor de geleverde dienst, vandaar dat windows ons incassobureau de opdracht heeft gegeven om de vordering te innen.
 
rente, bureaukosten en de wettelijke incassokosten bent u verschuldigd op grond van de algemene voorwaarden van windows waarmee u akkoord ging toen u de advertentie heeft geplaatst. indien wij uiterlijk dinsdag 07-12-2015 om 15:00 geen betaling hebben ontvangen van het volledige hiervoor vermelde bedrag van € 50,00, zullen wij de kosten voor het laten betekenen van de dagvaarding en de kosten van het griffierecht aan u in rekening brengen, dit betekent een verhoing van €312,06 van uw factuur.
 
voor de goede orde deel ik u hierbij mede, dat wij uw vordering onverkort handhaven, ook als de bestelling per abuis is gedaan. bij gebreke waarvan in opdracht van ons definitief zal worden overgegaan tot een kortgeding, zullen alle kosten geheel voor uw rekening komen. een kortgeding zal betekenen dat we u dagvaarden en de rechter zullen vragen om beslag te leggen op uw inkomen (e.g. salaris, uitkering), beslag op uw vermogen en uw complete inboedel, de bijkomende kosten zullen geheel voor uw rekening komen.
 
betaling kan uitsluitend geschieden middels een spoedoverboeking op de door ons aangehouden rekening lopende bij paysafecard benelux b.v., gelieve de betaling, met een totaal bedrag van € 50,00 direct te voldoen, u koopt eenvoudig een paysafecard door hier te klikken, na betaling zullen we contact met u opnemen en het dossier direct sluiten. betaal direct en voorkom verdere stappen!
 
klik hier om een paysafe card aan te schaffen!


 
nadat u een paysafe card met een waarde van €50,- heeft gekocht dient u de voucher code in te vullen op onze website om de betaling af te ronden:
 
 
klik hier en ga naar onze website om te betalen!
 
hoogachtend,
 
mr. r. veendorp
gerechtsdeurwaarder