Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 08-12-2015 03:01:48
Elektronica & TV

Advies over een nieuwe laptop

zou nog even wachten tot de volgende maand: januari 2016 (of tot februari 2016)!


 


waarom wachten? de feestdagen zijn in zicht en daar houden de detaillisten rekening mee. in januari 2016 valt dan weinig meer te makken en dalen de prijzen gestaag, zo ook in februari 2016. scheelt u weer de nodige euro's!


 


ga voor u zelf na wat u wenst qua ramgeheugen, opslagcapaciteit, wel of niet ssd, processorsnelheid, schermgrootte, schermresolutie, is het voor het internetten, of ook voor het gamen e.d. kijk dan eens bij een firma op de website die u de keuze kunt doen filteren en daar komt of komen de laptop(s) naar u mogelijke gading in beeld met het prijkaartje eraan gekoppeld.


 


u dan de keuze die u heeft gemaakt nog via een zoekmachine verfijnen op wie de beste prijs heeft. vergeet de service qua garntieaanspraak niet uit het oog te verliezen. voor het laatste bent u bij media markt of aldi niet op het juiste adres.