Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 08-12-2015 11:38:52
Geldzaken & Recht

Tot hoe laat mag je boren?

hoewel u er nog maar net woont is uw woongenot al danig afgenomen, maar dat geldt misschien ook wel voor uw buren.


maar verplaats u eens in de nieuwe situatie van uw buren.


nieuwe komende buren maken nieuwe wetten.


ik kan mij enigzins voorstellen dat uw buren niet zo blij zijn met die speeltoestellen in uw tuin en de (geluid) overlast die dat met zich mee kan brengen. mogelijk hadden de vorige buren geen kroost en is dit voor hen een enorme verandering waar ze aan moeten wennen.


uw buren handelen overigens wel netjes door te melden dat er een verbouwing staat aan te komen zodat u niet voor een verrassing zal staan. met de tijden die zij aangeven (7.00 en 22.00) waarop de  werkzaamheden kunnen plaatsvinden is helemaal niets mis en algemeen gebruikelijk. 


het lijkt er op dat alleen nog een vorm van "buurtbemiddeling", als dat in uw gemeente bestaat, tot een goed gesprek kan leiden om de kou uit de lucht te halen.