Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 08-12-2015 16:17:03
Geldzaken & Recht

Tot hoe laat mag je boren?

u.heeft pech met uw aso buren. een kind een schommel niet gunnen in de tuin. dan dreigen met verbouwen en boren van 07 tot 22 h. geeft het niveau van deze mensen aan. ik ken uw woonsituatie niet, maar ik neem aan dat het huis van de buren tegen het uwe aanstaat.


dat geeft mogelijkheden. ***


informeer bij de gemeente wat de regels van geluid overlast zijn. mobiliseer ook andere mensen met kleine kinderen . een is genoeg.


*** koop twee oude speakers met pittig vermogen. plaats die tegen de muur. kist met isolatie (oude kampeer slaapmatten b.v.)


sluit een versterker met hevige muziek aan als de bouwherry begint.. met dit slag mensen is niet te praten. ik heb twee maal met succes in het verleden deze formule toegepast. u hoort het zelf gedempt. in de naaste of beneden woning is het geluid niet te harden.


sucses.